partit de lliga

Horari i on podeu veure el clàssic Madrid – Barça a la TV

Horari i on podeu veure el clàssic Madrid – Barça a la TV
1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid i el FC Barcelona s’enfronten en una nova edició del clàssic en un escenari inusual, l’estadi Alfredo Di Stéfano de Valdebebas, «el camp d’entrenament», tal com el va desdenyar Jürgen Klopp, aquest dissabte 10 d’abril a les 21.00 hores. El partit podrà veure’s a Movistar LaLiga (46) i Movistar LaLiga 1 (47).

L’equip de Zinedine Zidane arriba al partit a l’alça, després de tres victòries i un empat a la Lliga i un triomf de prestigi contra el Liverpool en l’anada dels quarts de final de la Champions (3-1). L’equip de Ronald Koeman, per la seva banda, encadena sis victòries de lliga consecutives al llarg de les últimes jornades i ja només depèn de si mateix després de les últimes ensopegades de l’Atlètic de Madrid. El Barça ocupa la segona plaça, amb 65 punts, un menys que l’Atlètic, mentre que el Madrid s’ubica en la tercera posició de la taula, amb 63.

Notícies relacionades

El partit serà dirigit per Gil Manzano, que a primera hora d’aquest divendres ha reemplaçat Mateu Lahoz, que causa baixa per una lesió muscular.

El clàssic entre el Reial Madrid i el Barça podrà seguir-se a la web d’EL PERIÓDICO des d’unes hores abans del xiulet inicial.