Xavi: "Si hagués guanyat el Barça seria just"

Míchel va celebrar el partit 100 a Primera arribant a la perfecció. I per primera vegada va guanyar el Barça en la seva carrera. «És la felicitat plena», va dir el madrileny

Xavi: "Si hagués guanyat el Barça seria just"

MARCOS LÓPEZ

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Acabat el partit, amb Xavi desfilant ràpidament cap als vestidors, Míchel va anar al centre del camp. Allà estaven els seus jugadors saltant per celebrar com si fos un títol. I ho era, sens dubte. Ho era aquest 2-4 que va despullar el Barça, que va encaixar la pitjor de les derrotes. La derrota en majúscules. Va perdre contra el que va voler ser. El que volia ser. I encara no és. Va perdre el Barcelona. Va guanyar el Girona per primera vegada i es col·loca amb set punts de diferència.

"És el líder, i ara més, ha sigut molt merescut el que ha fet Míchel i el Girona. Ha sigut espectacular. Si guanya el Barça avui també podem dir que és just, ens ha faltat l’efectivitat i els errors en defensa han passat factura, hem tingut el 2-1 i el 3-3", va explicar Xavi. "Hem dominat el partit, però el Girona ha sigut el que ha fet el cop de puny primer, amb l’1-3 ha sentenciat. Hem estat bé en el joc, una mica espès", va comentar l’entrenador blaugrana, indicant que era "un cop dur i un pas enrere", mentre admetia que el Barça "és un equip en construcció, aquesta és la realitat".

Els "petits detalls"

Notícies relacionades

En aquest sentit, Xavi va voler llançar un missatge de calma, conscient de l’erosió que li suposarà aquesta derrota. "Això implica fer passos endavant i enrere, crec que cal seguir en aquest camí, no dubtar ni tremolar, hem de continuar treballant. Ha sigut un partit del KO, el que feia el cop de puny se l’emportava", va confessar el tècnic. I el cop de puny l’hi va clavar el Girona al Barcelona. "Estic molt molt feliç, ens hem trobat un gran Barça, ells han començat molt fort, vam encertar en una contra amb el 0-1 i, per a mi, Miguel ha sigut un jugador diferencial", va argumentar Míchel, indicant que es va emportar el triomf gràcies a "els petits detalls perquè hem encertat de cara a porteria, és el meu partit 100 a Primera i és la primera vegada que guanyo el Barça. És la felicitat plena, la felicitat completa", va explicar el tècnic de Vallecas.

"Els meus jugadors han demostrat una mentalitat brutal, han guanyat duels", va explicar Míchel, que es va abraçar a Juan Carlos Unzué, l’extècnic, entre altres equips, del Girona. Es va abraçar feliç i somrient perquè és líder de Primera ubicat al cim del paradís.

Temes:

Barcelona Girona