LLAGOSTERA-BARÇA B (1-1)

Riqui Puig, una altra vegada 'caçat' i retirat en llitera davant del Llagostera

La perla del Barça B pateix per segona setmana consecutiva una brutal entrada en el temps afegit

rp

rp

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El Barça B ha rescatat aquest divendres un punt de la seva visita al Llagostera (1-1), però ha vist com el seu jugador insígnia, Riqui Puig, es retirava en llitera del camp després de rebre una duríssima entrada. La setmana passada el jugador de Matadepera ja va patir una situació molt semblant.

Després de l’exploració mèdica als vestuaris, el cos mèdic del filial ha determinat que el jugador pateix «una contusió al peroné dret que sembla no ser greu». En els pròxims dies se li faran proves complementàries per descartar qualsevol altra lesió.

Corria ja el minut 95 de partit quan la perla blaugrana es va llançar a la carrera amb la pilota per completar la remuntada (Sascha havia avançat al Llagostera de cap i Abel Ruiz va empatar de penal), quan Pasquina, incapaç de seguir-lo, li va fer una puntada de peu que va fer caure el de Matadepera. Puig va tenir dificultats per aixecar-se i ni tan sols podia caminar, per la qual cosa va ser retirat en llitera. El defensa només va veure la groga, tot i que com ja en tenia una va ser expulsat.

No és la primera vegada que Riqui Puig pateix una situació així. Sense anar més lluny, la setmana passada va rebre una doble entrada salvatge al partit contra l’Oriola, també en el temps afegit, que no va tenir més conseqüències. «Hem tingut sort perquè l’entrada en el camp ja m’ha semblat molt greu, però veient després el vídeo és brutal», va lamentar després d’aquell partit el tècnic del Barça B, Francisco Javier García Pimienta.

Un debat obert

Notícies relacionades

Aquesta mena de jugades aviven el debat sobre si jugadors amb la qualitat de Riqui Puig o Ansu Fati han de jugar amb el filial en una categoria com la Segona B o és millor que estiguin amb el primer equip a temps complet tot i que disposin de pocs minuts.

El filial blaugrana és sisè en el Grup 3 de Segona B amb 14 punts, just per davant de la Llagostera, amb 13. L’Andorra de Gerard Piqué, el Vila-real B i el Lleida encapçalen la taula amb 17 punts.