SETMANA DE 3 PARTITS

Valverde: «Hem d'estar molt fins per guanyar el Girona»

El tècnic del Barça diu que «que encara queda molt» per parlar sobre la seva renovació

zentauroepp44865973 sant joan despi   01 09 2018   deportes    ernesto valverde 180901184542

zentauroepp44865973 sant joan despi 01 09 2018 deportes ernesto valverde 180901184542 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Arrenca aquest diumenge una setmana amb tres partits per al Barcelona. Arriba primer el Girona d’Eusebio, instal·lat a la zona noble de la Lliga, després visita dimecres el camp del Leganés i, finalment, rep dissabte vinent al Camp Nou l’Athletic. Una setmana, per tant, amb nou punts en joc.

“Sabem que el Girona, i més amb Eusebio d’entrenador, sempre planta cara en els partits i que vindrà a guanyar i a jugar sense complexos”, ha dit Valverde. “Sabem que hem d’estar molt fins per guanyar el Girona”, ha precisat després, abans d’explicar que “aquests tres partits en sis dies” l’obligaran a fer rotacions.

Però Valverde no va donar pistes. “¿Canvis? Ja veurem quins hi ha”, ha comentat el tècnic blaugrana, que també s’ha mostrat tranquil sobre la seva possible renovació. “Tinc contracte aquest any i la possibilitat d’ampliar-lo una temporada més. Ja sabem com va això. Som al setembre, queda moltíssim per endavant. ¿Esgotar-se? És setembre, repeteixo, hi ha cert marge”, ha dit després.

“Aquí jugues 87 minuts molt bé i després es parla de si en els tres restants et fan alguna ocasió. Ho accepto perfectament i amb esportivitat” (Valverde) 

Notícies relacionades

El tècnic del Barça coneix l’“exigència” a què s’enfronta. “Intentem guanyar, intentem jugar bé, però no és tan senzill com la gent es pensa. Aquí jugues 87 minuts molt bé i després es parla de si en els tres restants et fan alguna ocasió. Ho accepto perfectament i amb esportivitat, per descomptat”.

Del 4-4-2 al 4-3-3

Sobre el canvi del 4-4-2 de la passada temporada al 4-3-3 de l’actual, Valverde sí que va ser molt clar. “Si algú veu que estem jugant amb Andrés Iniesta i juguem un 4-4-2 en atac, s’ho ha de tornar a mirar. Andrés és un interior, probablement un dels millors de la història del futbol. Semblava que jugàvem d’una manera, però ho fèiem d’una altra”, ha recalcat el tècnic blaugrana.