LA PLANTILLA BLAUGRANA

Messi, com a primer, Busquets, Piqué i Sergi Roberto, capitans blaugrana

L'astre argentí substitueix Iniesta i Ter Stegen es queda sense braçalet

capitaones

capitaones

1
Es llegeix en minuts

El Barça 2018-19 tindrà quatre capitans formats al planter, segons informa el club blaugrana en una nota oficial. Lionel MessiSergio BusquetsGerard Piqué i Sergi Roberto seran els quatre encarregats de lluir el braçalet blaugrana allà on jugui l’equip. D’aquesta manera, Marc-André Ter Stegen, que també aspirava al càrrec, es quedarà fora dels escollits.

Notícies relacionades

Messi serà el primer capità. L’argentí assumeix el braçalet després de la marxad’Andrés Iniesta  al Vissel Kobe japonès. El jugador manxec va assumir la capitania des del 2015, després de la retirada de Carles Puyol. L’astre argentí era el segon després d’Iniesta, càrrec que ara tindrà Busquets, que era el tercer fins a l’actualitat.

El precedent

Piqué serà el tercer, just quan està a punt de complir-se el desè aniversari del seu debut amb el primer equip blaugrana, mentre que el quart de la llista serà  Sergi Roberto, que ocupa el lloc que va deixar al gener Javier Mascherano. La temporada 2014-15 va ser l’última en què el primer equip va disfrutar de quatre capitans formats en el futbol formatiu blaugrana. En aquella ocasió, els capitans van ser XaviIniesta Messi Sergio.