Anar al contingut

"TEMPORADA MOLT BONA"

Messi: "¿Griezmann? És obvi que m'agrada"

L'estrella del Barça recorda que "està encantat que vinguin els millors" al Camp Nou

Marcos López

Enric Fontcuberta

Messi: "¿Griezmann? És obvi que m'agrada"
Messi: "¿Griezmann? És obvi que m'agrada"

/

Leo Messi ha beneït la possible arribada d’Antonie Griezmann al Barça per a la pròxima temporada. L’estrella argentina ha obert les portes del vestidor del Camp Nou al davanter de l’Atlètic de Madrid, que encara no ha donat pistes oficialment sobre el seu futur. "¿Griezmann? Agradar, és obvi que m’agrada", va declarar Messi a Gerard Romero, de RAC-1, sobre el jugador francès, la clàusula de rescissió de 100 milions del qual el converteixen en una veritable oportunitat de mercat.

Seria, curiosament, el tercer jugador més car de la història del Barça, superat per Coutinho (160 milions d’euros) i Dembélé (145 milions). "Griezmann és un dels millors jugadors que hi ha ara mateix. No sé si és real", va comentar Messi, i va recalcar que "nosaltres estem encantats que vinguin els millors". El davanter francès va ser xiulat per un determinat sector del Metropolitano pels contactes que ha mantingut amb el Barça. Messi no ha sigut l’únic blaugrana que s’ha posicionat a favor de l’arribada de Griezmann perquè abans ho van fer Luis Suárez, Busquets i Iniesta.

Messi, al costat del seu fill Thiago, saluda el Camp Nou. / AFP / josep lago

"Hem tornat al triomf, a aconseguir la Lliga, la Copa... Queda l’espineta de la Champions per com es va produir" (Messi)


Messi va voler fer també un resum del primer any amb Valverde. "Ha sigut una temporada molt bona. Hem tornat al triomf, a aconseguir la Lliga, la Copa... Queda l’espineta de la Champions per com es va produir. Òbviament, ha sigut una temporada molt bona", va assegurar el davanter argentí.