SEMPRE AMICS

Suárez va aconseguir la casa de Coutinho

La nova estrella del Barça comparteix barri residencial amb la família de l'uruguaià i la de Messi

zentauroepp41526399 barcelona 08 01 2018 el fc barcelona presenta al jugador bra180108134756

zentauroepp41526399 barcelona 08 01 2018 el fc barcelona presenta al jugador bra180108134756

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Luis Suárez es va encarregar personalment de trobar casa a Philippe Coutinho a la residència de luxe Bellamar. Va ser senzill, el davanter uruguaià només va haver de telefonar a l'agència que llogava una residència veïna a la seva. Dit i fet. La nova estrella blaugrana ja disposa de domicili a l'àrea de Castelldefels i té per veïns la família Suárez i la de Messi. Triangle a la gespa i triangle al barri.

Curiosament, uns dies abans el president Josep Maria Bartomeu havia contactat amb Suárez perquè l'ajudés a allotjar els primers dies a Barcelona la família de Coutinho. L'uruguaià li va respondre que no feia falta, que ell ja li havia aconseguit una casa. A ningú se li escapa l'estreta amistat Suárez-Coutinho, sorgida quan tots dos van coincidir defensant els colors del Liverpool.

Residència d'estrelles de l'esport

Notícies relacionades

Coutinho està encantat amb la seva nova residència, on s'instal·larà amb la seva dona i la seva filla. Ja ha dit que viuran en un espai "amb unes vistes espectaculars", segons va declarar al diari britànic 'Daily Mail'. "Estic encantat de viure prop dels meus dos ídols". Messi i Suárez.

Els veïns de la residència Bellamar estan acostumats als esportistes d'elit. En èpoques diferents, han disfrutat de l'escenari des dels futbolistes Ronaldo Nazario, Ronaldinho, Cesc Fàbregas i el basquetbolista Marc Gasol.