ASSEMBLEA DEL BARÇA

Robert Fernández demana "unitat" per seguir guanyant

El secretari tècnic valora que el club tingui "una plantilla extraordinària" i admet que "el llistó està molt alt" després de guanyar el triplet

El president del FC Barcelona, la seva junta directiva i els compromissaris aixequen la seva cartolina amb el ’sí’ aprovant la liquidació de l’exercici econòmic durant l’assemblea general ordinària 2015.

El president del FC Barcelona, la seva junta directiva i els compromissaris aixequen la seva cartolina amb el ’sí’ aprovant la liquidació de l’exercici econòmic durant l’assemblea general ordinària 2015. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / BARCELONA

Robert Fernández, secretari tècnic del Barça, ha reclamat "mantenir la unitat" en el si del club per seguir guanyant títols. En aquest sentit, ha explicat que és fonamental conquistar copes però que molt més importants és com s'aconsegueixen. "Guanyar està bé, però fer-ho jugant bé és molt millor", ha sentenciat en la seva exposició davant l'assemblea de compromissaris, on ha iniciat la seva al·locució amb un record per a Johan Cruyff, afectat per un càncer de pulmó. "Records al Johan, una abraçada forta".

Notícies relacionades

El secretari tècnic ha demanat als socis que estiguin "orgullosos" de l'equip pels títols conquistats i per la manera de jugar. "Som admirats a molts llocs del món". També ha fet un repàs als canvis que hi ha hagut a la plantilla, amb les baixes de Xavi Pedro ("se'n va voler anar", ha dit del canari) encara que destacant la bona relació que el club manté amb tots dos, res a veure amb el passat, quan el Barça s'acomiadava de mala manera de les seves estrelles i els seus símbols.

Fernández ha explicat que la direcció esportiva segueix l'evolució de jugadors com SongAdamaHalilovicDeulofeu Montoya, alguns cedits i altres traspassats amb dret de recompra per part del club blaugrana. També ha valorat l'aportació de Munir Sandro al primer equip i ha recordat que al gener l'equip ja podrà comptar de ple dret amb Aleix Vidal Arda Turan. "Tots són jugadors que tenen molta il·lusió per seguir guanyant. I això és molt difícil quan es ve de guanyar tant. El llistó està molt alt".