LA PRETEMPORADA BLAUGRANA

Messi i Mascherano escurcen les vacances i s'incorporen al Barça

Els dos jugadors passen les proves mèdiques i comencen a treballar per preparar les Supercopes amb garanties

Messi, Mascherano, Neymar, Alves i Ter Stegen se sotmeten al reconeixement de pretemporada a la ciutat esportiva. / FC BARCELONA

Messi, Mascherano, Neymar, Alves i Ter Stegen se sotmeten al reconeixement de pretemporada a la ciutat esportiva.
Els dos jugadors del Barça es dirigeixen a la ciutat esportiva per passar el control mèdic i incorporar-se a l’equip en la recta final de la pretemporada.

/

1
Es llegeix en minuts

Tenien permís fins dilluns que ve. Però tant Leo Messi com Javier Mascherano han decidit escurçar les seves vacances quatre dies i unir-se, de manera inesperada, als entrenaments aquest mateix dijous. Ho fan de manera voluntària per preparar amb més garanties els duels de la Supercopa d'Europa davant el Sevilla (l'11 d'agost a Tbilisi) i la Supercopa d'Espanya contra l'Athletic (el 14 d'agost a San Mamés l'anada i el 17 al Camp Nou la tornada).

Els dos jugadors argentins ja eren a Barcelona des de feia diversos dies i s'han presentat aquest matí a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí per sotmetre's a les tradicionals proves mèdiques juntament amb Marc-André ter Stegen, un altre que va renunciar a 11 dies de vacances per poder anar a la gira pels Estats Units gira pels Estats Units.

Ni un mes de descans

Notícies relacionades

Messi i Mascherano s'han reunit a la ciutat esportiva del Barcelona amb Neymar Alves, dos jugadors que s'incorporen al grup després de completar, ells sí, tot el seu període vacacional. Els brasilers, que van acabar molt abans la Copa Amèrica que els argentins (aquests van arribar a la final però la van perdre amb Xile), també han passat les proves mèdiques i s'entrenaran aquesta tarda en solitari ja que Luis Enrique, després de la gira, ha donat el dia lliure a la resta de la plantilla.

Serà aquest divendres quan tots es retrobaran abans de viatjar diumenge a Itàlia per disputar el quart amistós de la pretemporada davant el Fiorentina. Només queda, per tant, Claudio Bravo per tornar. Encara que el meta xilè fa diversos dies que treballa a les instal·lacions del Colo Colo, el seu antic club, amb Julio Rodríguez, l'entrenador de porters que el va descobrir quan era petit. Però tant Messi com Mascherano tenen pressa per tornar a jugar i han decidit posar-se a treballar. D'aquesta manera arribaran millor als dos primers trofeus oficials de la temporada 15-16.