Ter Stegen escurça les seves vacances i viatja el diumenge als EUA

El meta s'incorpora abans del previst i Luis Enrique lo inclou en la llista de 24 futbolistes que faran la gira

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Marc Andre Ter Stegen té pressa per ser titular del Barça. Al jove meta alemany no en té prou només d'haver sigut protagonista a la Champions i a la Copa del Rei sinó que vol apoderar-se de la titularitat també a la Lliga. Malgrat que tenia de vacances fins al dia 30 de juliol per haver disputat l'Europeu sub-21 amb Alemanya, Ter Stegen ha decidit retallar aquest període de descans i unir-se al Barça, que viatjarà diumenge a Estats Units per iniciar la gira estiuenca. Luis Enrique, complagut per aquest gest del porter, l'ha inclòs en la llista de 24 jugadors que ha fet pública el club blaugrana després de la doble sessió d'entrenament d'aquest divendres: 21 són del primer equip i 3 són del filial, el meta José Suárez i els centrecampistes Gumbau i Samper.

Notícies relacionades

Ter Stegen, que no ha participat en cap de les sessions d'aquesta setmana, volarà directament als Estats Units amb l'equip, mentre que l'altre porter, el xilè Claudio Bravo, encara és de vacances -ha de tornar a inicis d'agost-, després d'haver-se proclamat campió de la Copa Amèrica. Messi, Mascherano, Neymar i Alves, que van jugar també el torneig amb les seves respectives seleccions, tampoc estaran en la gira nord-americana, que tindrà el seu primer partit la matinada de dimarts a dimecres contra Los Angeles Galaxy al Rose Bowl de Pasadena.

La llista de 24 jugadors està integrada per Ter Stegen, Masip, José Suárez, el meta del filial, Piqué, Rakitic, Sergio, Pedro, Iniesta, Suárez, Rafinha, Bartra, Douglas, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Vermaelen, Mathieu, Arda Turan, Aleix Vidal, Sandro, Munir, Halilovic, Samper i Gumbau. Ni el turc ni l'exjugador del Sevilla podran jugar els amistosos d'estiu i el seu debut s'endarrerirà, per la sanció de la FIFA, fins al 3 de gener del 2016 a Cornellà contra l'Espanyol.