L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Luis Suárez: "Em fan mal els peus de no usar les sabates de futbol"

El nou fitxatge del Barça revela que es va deprimir després de la sanció de la FIFA i que hi va haver dies en què "no tenia ganes de res"

Luis Suárez posa amb la samarreta del Camp Nou sobre la gespa del Camp Nou, aquest dimarts, dia de la seva presentació.

Luis Suárez posa amb la samarreta del Camp Nou sobre la gespa del Camp Nou, aquest dimarts, dia de la seva presentació. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / JORDI TIÓ / Barcelona

Hi va haver diversos dies en què no va aparèixer. Ni tan sols a l'arribar a l'Uruguai. Després de mossegar el mes de juny passat Giorgio Chiellini en un partit del MundialLuis Suárez va desaparèixer. Literalment. "Quan em va passar, em vaig deprimir. Només volia estar amb la meva dona i els meus fills. Hi va haver dies en què no tenia ganes de res", ha revelat aquest dimarts en la roda de premsa de la seva presentació oficial com a jugador del Barça. El davanter uruguaià no només pensava que perdria la possibilitat de fitxar per club blaugrana, sinó també que havia compromès la seva carrera esportiva.

Superat l'impacte inicial i després de l'esforç físic que va fer per recuperar-se d'una lesió i estar al Brasil, el jugador ha admès que va tenir una baixada. "Ara, després de tres setmanes, ja he enfortit les cames. Vaig pressionar-me tant al Mundial que després em va costar tornar. Em fan mal els peus de no usar les sabates de futbol", ha explicat Luis Suárez, preparat per viure l'últim i llarg pas del seu particular viacrucis.

Fins al novembre

Notícies relacionades

Aquest dilluns va jugar a penes un quart d'hora davant el Lleó mexicà al Gamper (6-0). No podrà tornar a fer-ho fins a finals d'octubre i, per tant, no tornarà al Camp Nou fins al novembre. Més li faran mal els peus de no poder disputar un partit oficial, si de cas els amistosos amb l'Uruguai o algun partit que  prepari el club en els dos pròxims mesos perquè no perdi el ritme de competició fins que expiri la sanció de la FIFA.

"Si em poso a pensar en tot el que he viscut, no puc dormir. Però ara ja estic dormint molt tranquil, no vull desaprofitar aquesta oportunitat de jugar al Barça", ha recalcat aquest golejador que va marcar 31 gols amb el Liverpool a la Premier la temporada passada i comparteix la Bota d'Or amb Cristiano.