Pla de Reactivació Econòmica

Badalona destinarà 200.000 euros a Bonus Consum per potenciar el comerç i la restauració local

  • Des del consistori expliquen que els cupons es podran descarregar ‘online’ i funcionaran a través de codis QR

Badalona destinarà 200.000 euros a Bonus Consum per potenciar el comerç i la restauració local

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Badalona (Badalonès) impulsarà, dins del Pla de Reactivació Econòmica, un nou sistema de Bonificació Consum que els badalonins podran bescanviar als establiments associats a la campanya dels diferents eixos comercials, dels mercats municipals i de la restauració local. Així, des del consistori expliquen que els cupons es podran descarregar ‘online’ i funcionaran a través de codis QR.

En total, l’Ajuntament destinarà 200.000 euros a aquesta campanya, que té l’objectiu d’«incentivar les compres, donar a conèixer el comerç local i que el veïnat de Badalona compri a la ciutat». Així, està previst que la implantació del sistema de Bonus Consum es pugui realitzar en els pròxims mesos. «Una vegada que es posi en marxa, els compradors tindran uns dies determinats per poder bescanviar aquests cupons», remarquen des del consistori.

El govern de Badalona ha presentat la iniciativa aquest dimecres 23 de març davant representants dels eixos comercials de la ciutat, que «han acollit molt positivament la nova campanya impulsada pel consistori», assenyalen.

Notícies relacionades

Durant la presentació, el tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, ha assegurat que «els comerciants, paradistes i restauradors locals podran decidir quines són les dates idònies per realitzar la campanya i crear així un fort impacte econòmic al seu sector econòmic».

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO