Programació

La Festa Major de Terrassa reafirma l'aposta per la música local

L'Ajuntament ha confirmat fins ara 33 formacions egarenques en el programa per a l'edició 2016

160509-rp-cartell-festa-major-1

160509-rp-cartell-festa-major-1

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

La programació musical de la Festa Major de Terrassa 2016 reforça l'aposta de l'Ajuntament per potenciar la música local. Fins ara, ja són 33 els grups i artistes egarencs inclosos.

Bandes com Sense Sal i Doctor Prats i la cantant Gemma Humet, protagonistes en el panorama de la música catalana amb el reconeixement del públic i la crítica, presentaran els seus treballs al parc dels Catalans, la plaça Vella i la plaça Nova.

És la primera edició en què es programen tants concerts de grups locals als grans escenaris musicals de la Festa Major.

El regidor de Cultura, Jordi Flores, explica que l'aposta de la Festa Major per potenciar la música feta a casa "és ferma i creixent des de fa anys, però aquest any ho serà encara més. Superarem rècords de participació d'artistes locals en la programació. És una gran satisfacció dir que tants artistes i grups egarencs seran protagonistes als escenaris més emblemàtics de la festa".

Sense Sal pujarà a l'escenari del parc dels Catalans el divendres, 1 de juliol, mentre que Doctor Prats i Gemma Humet actuaran el diumenge, 3 de juliol, a la plaça Nova i la plaça Vella, respectivament.

Notícies relacionades

A més del parc dels Catalans i les places Vella i Nova, la música arribarà a molts altres espais de la ciutat que, com ja és habitual, acullen propostes de perfils diferents.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Festes Música