A L'OPEN DELS ESTATS UNITS

Roger Federer passa a la ronda següent patint

El nord-americà Frances Tiafoe posa el suís en dificultats i el porta als cinc sets

El suís s'enfrontarà l'eslovè Blaz Kavcic o el rus Mikhaïl Iujni que encara han de jugar el seu partit

zentauroepp39863501 roger federer  of switzerland  celebrates after defeating fr170830100624

zentauroepp39863501 roger federer of switzerland celebrates after defeating fr170830100624 / Julio Cortez

1
Es llegeix en minuts

Roger Federer ha patit més del que s'esperava en el seu partit contra el nord-americà Frances Tiafoe en el que ha sigut un deslluït debut per al suís a l'Open dels Estats UnitsFederer ha necessitat cinc sets (4-6, 6-2, 6-1, 1-6 i 6-4) per emportar-se la victòria contra un poderós Tiafoe, que ha forçat el tennista suís a treure els seu millor tennis a les pistes de Flushing Meadows per aconseguir passar a la ronda següent. 

Un inici lent i 56 errors no forçats

Després d'un inici lent i sense bons cops de dreta, el suís, que es recupera d'una lesió d'esquena, ha comès 56 errors no forçats. El seu tennis començava a trontollar i Tiafoe seguia pressionat amb un tennis agressiu que ha sigut piropejat pel mateix Federer, que al final ha aconseguit trobar la manera de revertir la situació. 

"El cinquè (set) és com tirar la moneda a l'aire, però aquesta vegada ha caigut del meu costat", ha admès Federer. "Quan arribes a aquesta altura del partit, has d'estar preparat mentalment i físicament per afrontar-lo", ha conclòs.

Notícies relacionades

"No he tingut la preparació que m'hauria agradat tenir, no ha sigut ideal. Des de Mont-real m'he centrat en l'esquena", ha explicat el tennista de Basilea. "Esperava debutar amb un millor partit que el que he fet, però he sigut prudent. He perdut el primer set, però he sentit que l'esquena m'anava bé, llavors m'he dit que això acabava de començar", confessava el tennista.

Un rival dur

El suís, un dels dominadors del tennis mundial, haurà d'esperar ara que es resolgui el duel entre l'eslovè Blaz Kavcic i el rus Mikhaïl Iujni per saber qui serà el seu rival en segona ronda. Per la seva banda, Frances Tiafoe ha afirmat que se sent satisfet amb el seu partit i content per haver portat Federer als cinc sets, i amb possibilitats de guanyar-lo. També ha reconegut que aquest final li ha resultat frustrant perquè segueix sense aconseguir una victòria a l'Open dels Estats Units, encara que s'ha mostrat segur que arribarà en algun moment