EL FENOMEN SOCIAL D''OT'

Una concursant d''Operación Triunfo' denuncia "comentaris d'odi" a les xarxes socials

La cantant Miriam Rodríguez Gallego difon un comunicat que alerta d'"una pressió social irrespectuosa"

miriam-rodriguez-gallego

miriam-rodriguez-gallego

1
Es llegeix en minuts

'Operación Triunfo' ha tornat amb força fins a ser un fenomen fan que va més allà de les gales de cada dilluns. Les emissions al Canal 24 Horas per Youtube, les compres a iTunes i les escoltes a Spotify fan del 'talent show' musical de Gestmusic per a Televisió Espanyola un èxit social. Diàriament el programa aconsegueix ser 'trending topic' a Twitter i aquesta fama a les xarxes socials ha fet saltar l'alarma.

La concursant Miriam Rodríguez Gallego ha publicat un tuit amb un comunicat firmat per 'Seguidors d'OT' en què s'alerta dels "comentaris d'odi que reben els concursants per les xarxes socials". La jove gallega de 21 anys demana que es difongui el text següent:

Notícies relacionades

La cantant i actriu de Pontedeume recolza un comunicat que vetlla per protegir els joveníssims concursants d''OT', la majoria d'entre 18 i 25 anys, d'"atacs" a les xarxes socials. El text al·ludeix a la mateixa Miriam i denuncia que hi ha comentaris desitjant la seva "mort". Els autors del text, 'Seguidors d'OT', podrien ser els fans de la concursant. 

El text demana "un cert control" i afegeix que "no volem que cap concursant, al sortir del programa, se senti ofès i/o atacat amb una pressió social irrespectuosa".