GRATIS, AMB 'EL PERIÓDICO'

Òscar Dalmau, el 'gran dictador' de TV-3, a 'Teletodo'

El presentador parla del seu treball al concurs 'El gran dictat', de TV-3, i de l'especial que celebra els 1.000 programes

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Òscar Dalmau porta sis anys fent un màster de català. Perquè des de l'any 2009, quan va decidir compaginar els guions de ‘Polònia’ i ‘Crackòvia’ amb la ràdio amb la presentació d''El gran dictat’, a TV-3, no ha parat de polir l'idioma. Ara, el concurs compleix 1.000 programes i dijous, dia 26, oferirà un especial per celebrar-ho.

“En aquest temps que fa que sóc al concurs, m'he fet gran i m'han crescut els cabells i les ulleres”, diu el presentador en una entrevista que publica el suplement ‘Teletodo’. Dalmau parla del programa i revela algunes de les sorpreses que tindrà l'especial.

La revista de dissabte tambgé ha parlat amb Lucía Gil, l'actriu de 17 anys que protagonitza la nova sèrie de Diviniteen (franja jove de Divinity), una mena de ‘Violetta’ a l'espanyola: ‘Yo quisiera’. “Els meus pares diuen que vaig aprendre a cantar abans que a parlar”, assegura la noia.

Classes socials i clima

El suplement també informa sobre el programa ‘Salvados’ (La Sexta) d'aquest diumenge, que analitzarà de quina classe social es consideren els espanyols i el desprestigi que pateix l'obrera o treballadora. En l'apartat de documentals, 'Teletodo' se centra en el repte del canvi climàtic, que ocupa dos programes de TVC: ‘Sense ficció’ (TV-3) ‘Latituds’ (El 33).

Notícies relacionades

La cadena infantil Súper3 estrena un miniespai sobre activitats relacionades amb valors positius, que porta per nom ‘Supermogudes’, i la cadena de pagament MTV, el concurs d'imitacions ‘Lyp sync battle’, que bat en duel ‘celebrities’, i d'això n'informa el suplement. I també del Madrid-Barcelona, que emetrà C+Liga.

'Teletodo' ofereix, així mateix, tota la programació de les principals cadenes i informació sobre les sèries i pel·lícules más destacades.