Presó per a un entrenador de futbol de Mollet acusat d'abusar de menors

Un jutge ha dictat l'ingrés després de la segona denúncia en poques setmanes

1
Es llegeix en minuts

Un jutge de Mollet del Vallès ha decretat l'ingrés a la presó d'un entrenador del CF Mollet UE per suposats abusos a menors i que ha sigut denunciat en dues ocasions.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, el 29 de novembre van rebre la primera denúncia per dos casos i se'l va detenir a les mateixes instal·lacions del club, el camp Germans Gonzalvo, i posteriorment se'l va deixar en llibertat amb càrrecs a l'espera de judici.

La segona denúncia per la mateixa causa va arribar el 10 de desembre; aquesta vegada, després de passar a disposició judicial es va ordenar el seu ingrés penitenciari fins a la celebració del judici.

Notícies relacionades

Fonts del CF Mollet UE han afirmat a Europa Press que va ser una "sorpresa" quan la policia catalana es va personar al club i han assegurat que, després de conèixer el cas, se l'ha acomiadat de l'entitat i s'ha explicat la situació als pares.

Es tracta d'un persona que abans havia sigut jugador i que actualment exercia les tasques d'entrenador d'equips de categories inferiors, amb més de cinc anys de vinculació al club.