CINE

Kidman és 'La intérprete', i McConaughey un astut advocat en 'El inocente'

Nicole Kidman, en una imatge de ’La intérprete’.

Nicole Kidman, en una imatge de ’La intérprete’. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Aquesta nit caldrà escollir entre dues grans estrelles: Nicole Kidman Matthew McConaughey. La primera protagonitza la pel·lícula d'intriga ‘La intérprete’, i l'actor el ‘thriller’ ‘El inocente’. També entrarà en competició George Clooney, amb 'Un romance muy peligroso'. L'altra proposta, 'Tierra de ángeles', no té el reclam d'estrelles de Hollywood, ja que és sueca, però és un interessant drama musical en la línia d'Els nois del cor'.

INTRIGA

La intérprete

22.30 LA SEXTA

Direcció: Sydney Pollack Actors: Nicole Kidman, Sean Penn, Catherine Keener, Sydney Pollack, J. Christensen

Pel·lícula que va suposar l'obra pòstuma de Sydney Pollack ('Memòries d'Àfrica', 'La tapadora'), mort tres anys després de la seva realització. Nicole Kidman encarna una intèrpret de les Nacions Unides d'origen sud-africà que es converteix en el principal testimoni d'un intent d'assassinat contra un estadista africà que ha estat acusat de genocidi. Sean Penn és l'agent federal que ha de protegir-la. El resultat és una mica convencional, però acceptablement sòlid.

‘THRILLER’

Un romance muy peligroso

22.30 8TV 

Direcció: Steven Soderbergh Actors: George Clooney, Jennifer Lopez, Ving Rhames, Don Cheadle, Dennis Farina

Sodebergh es va submergir de ple en la narrativa negra de la mà d'Elmore Leonard i va aconseguir que Lopez combinés bé amb Clooney.

DRAMA

Tierra de ángeles

22.00 LA 2 

Direcció: Kay Pollak Actors: Michael Nyqvist, Frida Hallgren, Helen Sjöholm, Lennart Jähkel, André Sjöberg

Drama musical en la línia de 'Els nois del cor', però amb un tractament molt més adult. Un director d'orquestra ha arribat al cim de la seva carrera, però se sent sol.

'THRILLER'

El inocente

23.00 TELE 5

Notícies relacionades

Direcció: Brad Furman Actors: Matthew McConaughey, Ryan Phillippe, Marisa Tomei, William H. Macy, Josh Lucas 

Típic 'thriller' judicial que destaca per les seves sòlides interpretacions. A un astut advocat de Los Angeles se li presenta l'oportunitat de defensar un ric hereu.