CAMÍ DE LES URNES

Domènech, Alamany i Albiach lideren la llista conjunta dels comuns i Podem

Marta Ribas és la número 4 de la llista per Barcelona, i l'exsecretari tercer de la Mesa del Parlament Joan Josep Nuet, el número 5

domenech

domenech

1
Es llegeix en minuts

Xavier DomènechElisenda Alamany i la dirigent de Podem Jéssica Albiach lideren la llista conjunta dels comuns i la formació morada per al 21-D, amb Marta Ribas al número 4 i l'exsecretari tercer de la Mesa del Parlament Joan Josep Nuet al cinquè lloc.

Així ho han aprovat avui les bases de Catalunya en Comú en assemblea, en què abans han avalat que la formació es presenti a les eleccions i posteriorment han votat fer-ho en coalició amb Podem, sota la fórmula Catalunya en Comú-Podem (CatComú-Podem).

La llista per Barcelona la liderarà així el portaveu d'En Comú Podem al Congrés, Xavier Domènech, seguit de la portaveu de Catalunya en Comú, Elisenda Alamany, i, al número tres, Jéssica Albiach, nomenada aquesta setmana com una de les 19 persones que integren la gestora de Podem que ha assumit el comandament del partit després de la dimissió d'Albano Dante Fachin i altres dirigents.

Notícies relacionades

Els primers llocs de la llista els completen la membre de l'executiva de Barcelona en Comú Susanna Segovia, el coordinador de Relacions Institucionals de Catalunya en Comú, David Cid, i el membre de Podem Lucas Ferro.

La candidatura de Tarragona l'encapçalarà Yolanda López (Podem), la de Lleida la liderarà Sara Vilà (ICV), mentre que el cap de llista per Girona serà Llorenç Planagumà.