Bronca a Albert Rivera en els actes de la Constitució

Jesús Posada recrimina el líder de Ciutadans per excedir-se en el temps de les seves declaracions i endarrerir l'acte del Congrés

Albert Rivera saluda el president del Congrés, Jesús Posada, en l’acte institucional del Dia de la Constitució.

Albert Rivera saluda el president del Congrés, Jesús Posada, en l’acte institucional del Dia de la Constitució. / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
IOLANDA MÁRMOL / MADRID

El protocol del Dia de la Constitució estableix que abans d'accedir a la cerimònia oficial, a palau, els líders polítics poden fer unes declaracions al pati del Congrés. Aquest any, dos nous líders s'estrenaven en aquesta tasca. Albert Rivera Pablo Iglesias. El número u de Podem ha sigut breu en la seva al·locució. Però Rivera s'ha demorat més del que és habitual en les seves declaracions, tant la institucional com en les preguntes dels mitjans de comunicació.

Notícies relacionades

L'acte no ha passat inadvertit per al president del CongrésJesús Posada ha esbroncat públicament Albert Rivera quan l'ha vist per haver-se excedit en els temps, fet que ha obligat a començar amb retard la cerimònia oficial.

No solament Posada ha hagut de començar més tard el seu discurs oficial, sinó que la laxitud de Rivera davant les càmeres també ha fet esperar Mariano Rajoy, que ha estat al pati fent temps fins que el president de Ciutadans ha acabat per poder-se dirigir als mitjans de comunicació també.