El patinador paretà David André queda subcampió al Campionat d'Espanya júnior de patinatge

El conjunt va comptar amb la participació de 7 patinadors i patinadores del club al torneig

El Club Patí Parets, durant el campionat.

El Club Patí Parets, durant el campionat.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

El cap de setmana passat el Club Patí Parets va participar al Campionat d'Espanya júnior i sènior, que va tenir lloc a Platja d'Aro.

El conjunt va comptar amb la participació de 7 patinadors i patinadores del club al torneig. En categoria júnior, David André es va proclamar subcampió; Carla Pérez, vuitena; Andrea Prieto va ser dotzena en curt i Marcos Alfonso, que no representa el club pròpiament sinó que competeix per Canàries, va aconseguir la setena posició.

SÈNIOR

D'altra banda, en categoria sènior Sara Castillo va quedar sisena; Nerea Wis, octava; Silvia Rodríguez, dotzena i Oriol Terradas es va alçar fins a l'octava posició.

En declaracions a la ràdio local de Parets Rap107, la presidenta del club, Matilde Gamero, ha reconegut que està contenta amb l'actuació dels seus esportistes, especialment amb David André, malgrat que el competidor arrossegava una lesió de la qual no estava totalment recuperat.

TORNEIG PER A LES MÉS PETITES

Notícies relacionades

Durant el cap de setmana de l'1 de juliol el Club Patí Parets organitzarà un torneig per a les més petites del club.

Fa uns mesos, una delegació del club va ser rebuda a la Generalitat com a reconeixement als triomfs obtinguts durant el 2016. Els homenatjats eren el quartet de patinadores paretanes que l'any passat va quedar tercer del món en el campionat celebrat a Novara (Itàlia) i el patinador David André, que també va quedar segon a la categoria júnior del torneig.