GIRA 'LO NIEGO TODO'

Sabina anuncia un segon concert a Barcelona

El cantant recalarà al Palau Sant Jordi el 28 de juny, com estava previst, i tornarà el 13 de setembre

 

  / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Joaquín Sabina ha anunciat aquest dilluns una segona actuació a BarcelonaValència Saragossa en el marc de la gira 'Lo niego todo', en què presentarà el seu disc homònim publicat el mes de març passat. Així al concert previst per al 28 de juny al Palau Sant Jordi, el músic suma una nova cita programada per al 13 de setembre. A Saragossa, on ja tenia previst actuar l'11 d'octubre, tancarà la gira l'endemà, 12 d'octubre. I a València tocarà el 20 de setembre.    

Notícies relacionades

La gira arrencarà el 9 de juny a Úbeda amb les entrades esgotades, cartell que també s'ha penjat als concerts de Sevilla, Mèrida i Madrid. De moment la gira ja suma 150.000, mentre que el disc s'ha mantingut durant sis setmanes com a número 1 a les llistes de vendes espanyoles.

Les entrades per a aquests concerts estaran disponibles amb una prevenda exclusiva de 24 hores a partir del 9 de maig a les webs oficials www.jsabina.com i loniegotodo.com. I a partir del 10 de maig, les entrades per als concerts de Barcelona als canals autoritzats, entre ells el d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYAentrades.elperiodico.com, i theproject.es.