AVANÇ DISCOGRÀFIC

Muse presenta a internet 'Madness', primer senzill de 'The 2nd law'

El nou disc del trio britànic sortirà a la venda el 2 d'octubre i inclourà 'Survival', la cançó dels Jocs

’Madness’, primer senzill de ’The 2nd law’, de Muse. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La banda anglesa de rock alternatiuMuse ha presentat aquest dimarts en internet'Madness', primer senzill del seu nou àlbum,'The 2nd law', que el trio publicarà el 2 d'octubre i que inclou 'Survival', la cançó dels Jocs Olímpics de Londres 2012.

'Madness', ja a la venda a iTunes, és un tema d'estil electrònic, "hipnòtic, potent i repetitiu", segons explica el grup a la seva web, i segueix l'estela de cançons com 'Undisclosed desires', que forma part de 'The resistance' (2009), el seu cinquè i últim treball d'estudi. La banda de Devon --Matthew Bellamy (compositor, veu, guitarra, teclat i piano), Dominic Howard (bateria i percussió) i Christopher Wolstenholme (baix elèctric, teclats i cors)-- va aconseguir vendre d'aquest disc més de 3,5 milions de còpies i va ser número u en 20 països.

Notícies relacionades

El nou projecte, un dels llançaments de rock més esperats de l'any, conté, a més de 'Madness' i 'Survival', les cançons 'Supremacy', 'Panic station', 'Prelude', 'Follow me', 'Animals', 'Explorers', 'Big freeze', 'Save me', 'Liquid state', 'The 2nd law unsustainable' i 'The 2nd law: isolated system', que Muse portarà degira a partir del 16 d'octubre.

Després de començar a París, el grup presentarà les seves cançons al Palacio de los Deportes de Madrid el 20 d'octubre, en la que serà la sevaúnica actuació a Espanya. Les entrades, que van sortir a la venda el 12 de juny, ja estan esgotades.

Temes:

Muse Música