Nou programa

Espartac Peran torna a TV3 amb 'Enganxats'

El periodista de Mataró presentarà un programa d'anàlisi de les sèries de la mateixa televisió catalana

Espertac Peran, nou director i presentador d’Enganxats (TV3). 

Espertac Peran, nou director i presentador d’Enganxats (TV3).  / CCMA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El periodista de Mataró Espartac Peran aprofita la seva veterania com a conductor de la tertúlia de la telenovel·la ‘La Riera’ dins del desaparegut magazine ‘Divendres’, per convertir-se a partir de diumenge en el presentador i director d'‘Enganxats’, una nova producció de TV3.

Aquest programa, que s'emetrà els diumenges a les 19.50 h, abans del 'Telenoticies Vespre', abordarà els moments clau de la telenovel·la de la sobretaula, ‘Com si fos ahir’ (15.55 h), i de la sèrie ‘Benvinguts a la família’, que començarà a emetre's el dilluns 22 de gener (21.55 h).

El format d'aquest programa serà la tertúlia. Una taula rodona integrada per actors i personatges coneguts comentaran els moments més intensos de les dues sèries. Entre els convidats hi haurà actors que ja han participat en sèries de la cadena pública catalana com Boris Ruíz (Ventdeplà), Anna Barrachina (Merlí), Sara Espígul (El Crac), Clàudia Costas (La Riera) o el periodista David Balaguer.

Per coordinar aquest projecte el periodista ha decidit confiar amb diverses persones de la seva ciutat natal. A part dels actors Ruiz i Espígul, la periodista Estel Batet, també de la capital del Maresme, serà qui presentarà les interioritats més inimaginables en format de "making of" que tenen lloc mentre es fan els rodatges.

Notícies relacionades

I tanca l'equip del programa Mireia Mallol, que es farà ressò dels moviments a les xarxes socials.

Més notícies de Mataró

Temes:

Sèries TV-3