RETORN A LA MÚSICA

Michael Bublé tornarà als escenaris el 2018

El cantant canadenc reprèn la seva carrera després de la millora del seu fill Noah, que ha superat el càncer

undefined36163743 files  this file photo taken on october 14  2016 shows canad171114130605

undefined36163743 files this file photo taken on october 14 2016 shows canad171114130605 / TIZIANA FABI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Un any després d'anunciar que deixava els escenaris per dedicar-se a cuidar el seu fill Noah, diagnosticat amb càncer de fetge, Michael Bublé anuncia que tornarà a l'escena musical el 2018. Així ho ha confirmat el cantant canadenc al seu compte de Twitter, on confirma que actuarà el 13 de juliol de l'any que ve a Londres, de moment el seu únic concert programat al Regne Unit.

Lluita contra el càncer

Notícies relacionades

El novembre del 2016, Bublé i la seva dona, l'argentina Luisiana Lopilato, anunciaven que suspenien temporalment la seva vida professional per centrar-se en la seva família. El seu fill gran, Noah, afectat per una greu malaltia, se sotmetria a una innovadora teràpia als Estats Units per recuperar-se. El febrer d'aquest any, el matrimoni declarava que Noah estava reaccionat adequadament al tractament reaccionat adequadament al tractament, i els metges eren optimistes sobre les possibilitats del superar el càncer.

Fa unes setmanes, Lopilato confirmava en una roda de premsa de la seva nova pel·lícula que el seu fill estava bé, i agraïa el suport i el respecte que havia rebut en els moments durs  dels fans i companys de professió. La parella comença així a reprendre la seva agenda i compromisos professionals, senyal inequívoc que la recuperació del seu fill va per molt bon camí.