PRESENTADORA AFORTUNADA

Ana Rosa Quintana té una sicav amb 10,6 milions

Argomaniz Inversiones va presentar el 2015 els seus millors resultats, amb un increment del 7,8%

roseanne

roseanne

1
Es llegeix en minuts

Ana Rosa Quintana, la veterana periodista de Tele 5, no només li va bé a la tele, també segueix llançada en el món dels negocis. La seva sicav, Argomaniz Inversiones, va presentar l'exercici  passat els seus millors resultats tant en patrimoni com en rendibilitat, a més de regularitzar la seva situació amb la CNMV al tornar a superar el mínim legal dels 100 partícips que incomplia l'octubre passat.

Tal com publica el diari digital 'Valencia Plaza', la sicav de la periodista, que està presidida pel seu marit, Juan Muñoz, va tancar el 2015 amb un patrimoni de 10,63 milions d'euros, xifra que representa un increment del 7,8%.

ACCIONISTA MAJORITARI

Notícies relacionades

La mateixa publicació apunta una dada significativa d'aquesta societat, i és que un sol accionista té una participació del 93,94%, "i pocs dubten de qui es tracta", assenyala.

A la sicav d'Ana Rosa s'imposen les posicions més arriscades de renda variable en gairebé un 75% de la cartera, mentre que la resta es reparteix entre renda fixa i liquiditat. Entre les accions espanyoles, BBVA, Bankia, CaixaBank, IAG, Mapfre i Telefónica. Entre les de fora, mig centenar de companyies, entre les quals destaquen Airbus, Axa, BMW, Deutsche Telekom, Facebook, Intesa San Paolo, JP Morgan, KPN, Nokia, Peugeot, Siemens, Société Générale i Vinci.