Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Aparteu les criatures... ve una bici!

Albert Donate

Com a peató, ciclista, motorista i automobilista, ja us planyo quan per fi ens alliberem de la contaminació dels motors d'explosió. Si ve un camió, un cotxe sorollós i, ja no us dic, una Harley bramant, tothom aparta les criatures com si el mateix Satàn se'ls volgués emportar. Però si tens la desgràcia de ser un ciclista que compleix les normes, s'atura als semàfors i utilitza els carrils bici, prepara't.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Els gasos contaminants no són res comparat amb la capacitat expansiva dels peatons en qualsevol via compartida, amb protagonisme destacat pels diferents carrils bici urbans o forestals. Sempre en formació tortuga, sempre despistats, amb els seus gossos sense lligar, sense saber si el seu lloc és l'esquerra o la dreta, airats, ofesos, amenaçants o no, però tots sorpresos per la teva aparició ciclista. Així que quan comencin a circular cotxes i motos elèctriques -silencioses - pels nostres carrers prepareu-vos per un increment de la sinistralitat desconegut fins avui. O ensenyeu als peatons com circulen correctament els peatons per les víes públiques. Abans se sabía...

Participacions delslectors

Mésdebats