MISSATGE AL CAMP NOU

Una gran pancarta demanarà "diàleg, respecte i esport"

El Barça torna a posicionar-se "davant la situació que viu Catalunya"

ecarrasco40574832 deportes  pancarta camp nou fc barcelona   dialeg respecte e171017210251

ecarrasco40574832 deportes pancarta camp nou fc barcelona dialeg respecte e171017210251

1
Es llegeix en minuts

Després de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, una pancarta gegant, de 45 x 46 metres s'exhibirà aquest dimecres a la grada lateral del Camp Nou abans del partit amb només tres paraules i l'escut blaugrana: «Diàleg, respecte i esport».

Notícies relacionades

Serà visible així la posició del Barça, en una acció que ha sigut pactada amb la UEFA, «davant la situació que viu Catalunya», segons ha informat aquest dimarts el club en un comunicat. L'enorme pancarta suposa també un reflex de les declaracions del president Bartomeu del 5 d'octubre passat en què reclamava una negociació i diàleg per trobar «solucions polítiques».

El Barça també ha convidat a la llotja el vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Agustí Alcoberro, i el secretari d'Òmnium Cultural, Jordi Bosch. També assistirà al partit del Camp Nou una representació, encapçalada per Maria Eugènia Gay (degana del Col·legi d’Advocats) de la Comissió Independent per a la Mediació, el Diàleg i la Conciliació, a què el club blaugrana es va adherir el 4 d'octubre.