Valverde: "Volem els millors, però s'han de valorar els que venen cada dia"

Robert Fernández reitera que el club no es vol "precipitar" en els fitxatges i recorda que el mercat s'acaba a finals d'agost

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / JOAN DOMÈNECH / SANT JOAN DESPÍ

Ernesto Valverde no ha volgut personalitzar en els fitxatges en què treballa el Barça i ha explicat que és normal que el club busqui els millors però que l'important és centrar-se en els jugadors que ja hi ha al club. "Volem els millors, però s'ha de valorar els que venen aquí cada dia i la veritat és que són molt bons", ha afirmat Valverde després d'una setmana d'entrenaments de la pretemporada.

Notícies relacionades

En aquest sentit, Robert Fernández, secretari tècnic, no ha volgut parlar de Verratti, però ha deixat clar que el club "està en el mercat i que hi ha molt temps al davant". En aquest sentit, ha assegurat que les presses no són recomanables. "No vull ser pesat, però precipitant-nos no anem enlloc".

Valverde ha afirmat que espera que Iniesta tingui el rol important de cada temporada, que li agrada Neymar "jugant com a extrem" a l'esquerra, encara que és conscient de la seva polivalència, i que "Messi és un jugador únic" i que ara té "una sensació d'alleujament" perquè el té al seu equip i no com a rival.