Vídeo

‘Planta Baixa’ (TV-3) es disculpa per mostrar Puigdemont amb la cançó ‘Rata de dos patas’ de fons

El programa de la televisió pública catalana va assegurar que es va tractar d’«una mala coincidència»

‘Planta Baixa’ (TV-3) es disculpa per mostrar Puigdemont amb la cançó ‘Rata de dos patas’ de fons

TV3

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La música va generar una polèmica a TV-3 el mateix dia en què es va llançar la nova cançó de Shakira amb indirectes a Piqué. ‘Planta Baixa’ ha hagut de demanar perdó després que sonés ‘Rata de dos patas’, un dels grans èxits de Paquita La del Barrio, quan la càmera enfocava una imatge de Carles Puigdemont en una de les grans pantalles del plató abans de publicitat.

El fet pel qual Puigdemont estava sobreimpressionat en aquella gran pantalla es devia al tractament durant el programa de les novetats en la causa judicial del procés independentista, al derogar-se el delicte de sedició contra l’expresident de la Generalitat, tot i que segueix encara en recerca i captura per un presumpte delicte de malversació.

Notícies relacionades

Després de produir-se aquest atzaròs instant, la presentadora Agnès Marquès i Oscar Broc, col·laborador d’‘Aruser@s’ i encarregat de punxar la música del magazín de TV-3, van oferir una explicació a l’audiència, recalcant que era «una mala coincidència»: «Ens ha posat un tema paradigmàtic. ¿I què ha passat? Que hem anunciat que el tema que cobriríem a continuació era sobre Carles Puigdemont, i la càmera ha fet una panoràmica cap a allà».

«És el que passa en el directe, en el qual treballen 70 persones. Són coses que poden passar, que no ens agrada que passin, i per això ens hem volgut explicar», va sentenciar després d’aquest moment.

Temes:

TV-3