Després del Telediario

Pedro Sánchez torna TVE: aquesta serà la data de la seva nova entrevista

El president del Govern torna a l’ens públic després de gairebé set mesos sense acudir a cap dels seus espais

Pedro Sánchez torna TVE: aquesta serà la data de la seva nova entrevista

RTVE / YOTELE

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Pedro Sánchez torna a un dels canals d’RTVE. Coincidint amb l’inici del nou curs polític i sota un escenari marcat per la inflació i la incertesa, el president del Govern tornarà a concedir una entrevista dimarts 13 de setembre a un dels espais informatius de la cadena pública.

Per ser més exactes, Xabier Fortés serà l’encarregat de preguntar en directe al cap de l’executiu sobre els principals assumptes de l’actualitat en un especial de ‘La Noche en 24 horas’, que ocuparà la franja de ‘Mapi’. Previsiblement, l’entrevista es realitzarà des del palau de la Moncloa, seu de la presidència del Govern i lloc que s’està convertint en habitual d’aquest tipus d’ocasió.

Notícies relacionades

L’entrevista de Xabier Fortés a Pedro Sánchez en aquest especial no només es podrà seguir a La 1 de TVE, sinó que també es podrà seguir a través del Canal 24 horas, Radio 5 i RTVE Play.

D’aquesta manera, el president del Govern torna a l’ens públic després de gairebé set mesos sense acudir a cap dels seus espais. De fet, l’última vegada que Pedro Sánchez va concedir una entrevista a un programa d’RTVE va ser una entrevista al Telediario 2 de TVE a finals de febrer d’aquest any, coincidint amb l’inici de la guerra a Ucraïna.