Comunicat

UGT destaca el «rotund èxit» del Benidorm Fest i demana «recolzar sense fissures» la candidatura de Chanel

El sindicat lloa la feina dels professionals d’RTVE en la preselecció espanyola per a Eurovisió

UGT destaca el «rotund èxit» del Benidorm Fest i demana «recolzar sense fissures» la candidatura de Chanel
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Continuen les reaccions entre els sindicats d’RTVE després de la victòria de Chanel a la final del Benidorm Fest. CCOO denuncia que hi ha hagut «presumptes irregularitats» i afirma que «s’hauria de deixar sense efecte l’elecció de la cançó que representarà Espanya al Festival d’Eurovisió». Per la seva part, UGT s’ha centrat a destacar «el rotund èxit» que ha suposat la nova preselecció espanyola per al certamen europeu.

En un comunicat, el sindicat lloa el treball d’RTVE i remarca que s’ha aconseguit crear una marca que serà «segell d’identitat per a la selecció de la cançó d’Espanya a Eurovisió», després d’«anys d’esquena» al certamen europeu: «Els canvis realitzats han sigut més que excel·lents i la feina, encomiable».

«La posada en escena, especialment a la final, semblava la mateixa Eurovisió, cosa que demostra novament que els treballadors i treballadores de CRTVE tenim una qualitat de les més altes a nivell mundial en l’elaboració de productes audiovisuals», diu l’escrit: «Som un referent audiovisual quan ens deixen demostrar-ho».

Quant a la polèmica per les votacions, UGT recolza el comunicat que va enviar RTVE durant la jornada d’ahir, ressaltant el compromís «d’obrir un diàleg participatiu per millorar, de cara a pròximes edicions, tot el procés». Segons el sindicat, això reflecteix que la Corporació «té interès perquè sigui un festival en el qual tots i totes ens sentim inclosos, representats i representades i que es millori any rere any amb la participació social».

Notícies relacionades

«No oblidem que moltes de les polèmiques i els debats que posen al disparador RTVE són interessats per desgastar la marca, promoguts pels qui pretenen fer-nos cada vegada més residuals», finalitza l’escrit: «Toca recolzar sense fissures la candidatura d’Espanya».

Podeu llegir el comunicat íntegre en aquest enllaç.

Temes:

Benidorm Fest