Antiga nòvia

Un comensal de ‘First Dates’ explica per què va acabar amb la seva relació: «Va tenir un viatge astral»

Un jove va confessar que les diferents visions que tenia de les coses amb la seva nòvia van provocar que no encaixessin ni seguissin

Un comensal de ‘First Dates’ explica per què va acabar amb la seva relació: «Va tenir un viatge astral»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A ‘First Dates’, els solters aprofiten per explicar algunes dades de la seva experiència amorosa i sentimental. En una de les cites recents del programa de Cuatro, un dels solters va decidir sincerar-se sobre els motius pels quals va posar punt final a la seva anterior parella després de mesos junts. 

En aquesta ocasió, l’enamorament sobtat entre dos participants que acudien a l’espai va ser instantani. Tot just veure’s es van agradar. José va acudir al format de cites per trobar una cosa estable i va veure en Blanca la noia perfecta per a aquest objectiu. Tanta va ser la complicitat entre ells al llarg de la nit, que el noi es va atrevir a parlar de les seves últimes parelles i sincerar-se. 

Notícies relacionades

El jove va detallar que la seva última nòvia havia sigut una relació de més de dos anys i mig. Blanca es va interessar per conèixer per què va acabar aquesta història d’amor si, segons deia ell, anava bastant bé i els motius la van deixar molt sorpresa: «Va fer un viatge astral i no va tornar», va respondre amb cara d’estar parlant seriosament. 

José va donar més detalls després de la seva curiosa declaració i va reconèixer que la seva exparella era una dona molt espiritual. Va portar aquest assumpte i aquesta manera d’entendre les coses a un extrem tan dràstic que van acabar tenint visions de la realitat molt diferents. Això va provocar la ruptura de manera taxativa.

Temes:

Cuatro