Incòmode moment a ‘Tu cara me suena’

El possible dard de Blas Cantó a Àngel Llàcer: «Entre broma i broma toquem massa»

El guanyador de la cinquena edició del programa musical va publicar un missatge en el qual semblava fer referència al membre del jurat

El possible dard de Blas Cantó a Àngel Llàcer: «Entre broma i broma toquem massa»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La gala de ‘Tu cara me suena’ d’aquesta setmana va tenir un moment incòmode protagonitzat per Àngel Llàcer i Agoney. Molts espectadors es van adonar de com va tocar i es va acostar el membre del jurat al concursant, una cosa que va provocar una indirecta de Blas Cantó al català. 

Notícies relacionades

En concret, l’humorista va voler fer riure a l’audiència mentre s’acostava al canari després d’imitar Lady Gaga. Àngel Llàcer va lloar l’actuació i va voler fer-li un petó a la boca seguint el seu habitual to d’humor. També va fregar les closques que cobrien el seu pit i va arribar a acostar-se a les flors que cobrien l’entrecuix del jove. Manel Fuentes ja li va advertir que parés: «¿Vols deixar-li les closques?», va demanar. 

Mentre això passava, Blas Cantó va publicar un missatge en el qual semblava fer referència al que havia passat a la gala. El guanyador de la cinquena edició va llançar un dard al membre del jurat de manera molt directa: «Entre broma i broma toquem massa... Vomito», va declarar en un missatge que no va passar desapercebut entre els seguidors del format d’Antena 3.