Nova temporada

‘Tu cara me suena’ presenta les novetats de la seva novena edició: «Serà la més gran pel càsting»

‘Tu cara me suena’ presenta les novetats de la seva novena edició: «Serà la més gran pel càsting»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Onze mesos després del final de la seva vuitena temporada, ‘Tu cara me suena’ torna al ‘prime time’ d’Antena 3 amb una nova edició que promet ser «la més gran fins ara». Loles León, Lydia Bosch, Los Morancos, Agoney, Eva Soriano, Nia Correia, David Fernández, Rasel i María Peláe són els nou famosos que s’atreveixen a participar en la novena entrega del format, que continuarà comptant amb Manel Fuentes com a mestre de cerimònies. 

Tinet Rubira, director de Gestmusic, reconeix que el públic cada vegada és «més exigent» amb el programa, que segons indica Carmen Ferreiro, ja és «un emblema d’Antena 3». La directora d’entreteniment d’Atresmedia defineix l’espai com «un esdeveniment que convoca tota la família» i que uneix «qualitat artística, xou i sentit de l’humor». «És història viva de la televisió a Espanya», assegura. 

En la presentació de la novena edició de ‘Tu cara me suena’, Tinet avança que la novetat més destacada és el plató: «Hi ha més pantalles led que mai». Quant al càsting de concursants, reconeix que és «un luxe» poder comptar amb tots ells: «Són tots maquíssims, s’han convertit en una família». «Són gent superconsagrada i treballen moltes hores perquè tot surti bé», admet. 

Manel Fuentes també mostra el seu entusiasme pel grup de concursants d’aquest any: «Mai havia vist tant talent junt». «Serà l’edició més gran gràcies al càsting», remarca el presentador, que sent ‘debilitat’ per Lydia Bosch: «Tenir-la aquí m’ha fet molta il·lusió. Era fan de pòster d’ella des de l’‘Un, dos, tres’». 

Notícies relacionades

Més enllà del plató, el programa també inclou novetats en la seva mecànica amb la inclusió d’«el duel», una de les opcions que podran aparèixer al botó. Els qui caiguin en aquesta casella hauran d’interpretar el mateix personatge a la següent gala. 

(En elaboració)