El va marcar per sempre

Antonio parla a ‘First Dates’ de la pitjor experiència de la seva vida: «Vaig complir els 20 segrestat»

El comensal va deixar de pedra Carlos Sobera al dir que va estar tancat 28 dies, perdent més de 15 quilos en aquell temps

Antonio parla a ‘First Dates’ de la pitjor experiència de la seva vida: «Vaig complir els 20 segrestat»

Cuatro

1
Es llegeix en minuts

Alguns comensals de ‘First Dates’ arriben al seu restaurant amb històries viscudes en primera persona bastant impactants. Aquest és el cas d’Antonio, un empleat sevillà de recuperació de la fauna, que va deixar de pedra Carlos Sobera quan li va revelar quina havia sigut la pitjor experiència que havia viscut al llarg de la seva vida: «Va ser una cosa que va marcar la meva vida i ho farà per sempre: Amb 19 anys em van segrestar».

«Vaig complir els 20 segrestat, vaig estar 28 dies tancat i em van rescatar els GEO. Vaig perdre 15 quilos en aquells dies i això va passar el 1995. Vam posar una querella judicial i es va jutjar els responsables», va explicar el sevillà, parlant de la seqüeles psíquiques que li va produir la reclusió: «Sempre he sigut una persona alegre, però per allò em vaig tancar a la meva habitació. No volia sortir i em vaig tornar molt agressiu fins que em vaig deixar ajudar, però vaig necessitar anys».

Posteriorment a la narració d’aquesta experiència, Antonio va saber que soparia amb Leli, una enginyera electrònica de 52 anys, que va assegurar en la seva presentació que sempre porta un somriure dibuixat a la cara: «És la manera més agradable per presentar-me. No el forço perquè estic bé i feliç».

Notícies relacionades

«Vaig pensar ‘¡UAU! ¡Quina noia més guapa! És rossa i molt guapa», va assegurar Antonio sobre Leli en un total sol davant les càmeres després de compartir els seus primers minuts junts a la barra del restaurant.

Després d’asseure’s a la taula que el programa els va reservar, la veritat és que els dos van connectar a la perfecció, descobrint que tenien molts punts en comú al llarg del transcurs de la seva cita. De fet, a ‘La decisió final’, Antonio i Leli van mostrar el seu interès per continuar coneixent-se fora del restaurant de ‘First Dates’. «No he sentit gaire ’feeling,’ però vull continuar coneixent-lo perquè m’ha semblat una persona sensible», va assegurar la gaditana abans de marxar.