Contratemps aparatós

Carme Chaparro presenta ‘Los teloneros’ després de «trencar-se el genoll»: «Ara vaig a l’hospital»

La presentadora de Cuatro ha acudit a urgències després de l’emissió del programa

Carme Chaparro presenta ‘Los teloneros’ després de «trencar-se el genoll»: «Ara vaig a l’hospital»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carme Chaparro ha patit un contratemps a escasses hores de presentar ‘Los teloneros’, l’informatiu d’humor de Cuatro a què es va incorporar la setmana passada. Tot i que la periodista ha intentat dissimular el que li havia ocorregut, Miguel Lago i Antonio Castelo han volgut que l’audiència s’assabentés de l’estat en el qual la seva companya estava conduint el programa. 

Quan la presentadora anava a introduir un dels temes del dia, Lago l’ha tallat per informar del que havia passat. «Tenim una notícia d’última hora. Una important periodista d’aquesta casa s’ha partit un genoll i tot i així està fent el programa en directe», ha revelat l’humorista mentre Carme es posava la mà a la cara amb un riure nerviós. 

Notícies relacionades

Castelo ha volgut deixar clar que no estaven fent broma: «Això va totalment de debò. La Carme s’acaba de trencar el genoll». «Això ho feu perquè m’aixequi», ha dit ella mentre intentava mostrar l’embenat que s’havia posat a la zona per alleujar el dolor. «Ja heu espantat la meva mare, que no m’ha donat temps de trucar-li. Mama, estic bé, ara vaig a l’hospital»

La Carme ha acudit a urgències una vegada finalitzada l’emissió de ‘Los teloneros’, tal com ha explicat a les seves xarxes socials. «A veure què és. De moment, té la mida del meu cap. Vaig a l’hospital i us ho explico. I efectivament, la meva mare s’ha assabentat per la tele i s’ha espantat», ha escrit a Twitter.