Ja ha debutat

Carme Chaparro suma un nou projecte a Cuatro: fitxa per ‘Los teloneros’ com a copresentadora

La periodista s’ha estrenat aquest dimecres en l’informatiu en clau d’humor presentat per Miguel Lago i Antonio Castelo

Carme Chaparro suma un nou projecte a Cuatro: fitxa per ‘Los teloneros’ com a copresentadora
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

«Humor, crítica i més informació». Cuatro ha anunciat amb aquestes paraules el fitxatge de Carme Chaparro per ‘Los teloneros’, el programa que presenten Miguel Lago i Antonio Castelo a la franja de migdia. Aquest dimecres, just quan es compleix un mes de la seva estrena, la periodista s’ha incorporat al format que produeix La Fábrica de la Tele per reforçar els seus continguts. 

«Ara sí, amb Carme Chaparro aquí, puc dir més alt que mai que això és la tornada dels informatius a Cuatro», ha dit fent broma Lago durant el debut de la seva companya, que suma, d’aquesta manera, un nou projecte a la segona cadena de Mediaset. 

Després de la seva sortida de ‘Cuatro al dia’ a finals del 2019, Chaparro es va posar al capdavant de la segona temporada de ‘Mujeres al poder’, relegada al ‘late night’ de Telecinco després de la seva discreta estrena a Cuatro. A més, aquest estiu va copresentar per sorpresa ‘Todo es mentira’ des del plató a causa del positiu en Covid de Risto Mejide i Marta Flich. 

Notícies relacionades

Ara, la presentadora haurà de compaginar ‘Los teloneros’ amb la nova temporada d’‘En el punto de mira’. El programa d’investigació ha iniciat el curs completament renovat amb els fitxatges de rostres molt coneguts com Ana Terradillos, Samanta Villar, Mayka Navarro o la mateixa Chaparro. 

De moment, la nova aposta de Cuatro per a la franja de les 13.45 a les 15.00 hores no està donant els resultats esperats. ‘Los teloneros’ registra habitualment dades entorn del 3% o fins i tot menors, i queden lluny de la mitjana diària del canal.