Enfrontament

Rafa Mora se’n va del plató de ‘Sálvame’ per un comentari de Nuria Marín sobre Kiko Rivera: «¿T’has ofès?»

El col·laborador ha sortit en defensa del seu amic després de la polèmica entrevista que ha concedit a una revista

Rafa Mora se’n va del plató de ‘Sálvame’ per un comentari de Nuria Marín sobre Kiko Rivera: «¿T’has ofès?»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Com no podia ser de cap altra manera, la polèmica entrevista de Kiko Rivera ha arribat aquest dilluns fins a ‘Sálvame’. El ferm defensor del DJ ha sigut Rafa Mora, que ha abandonat el plató visiblement ofès per una broma de Nuria Marín, que aquesta tarda ha agafat les regnes del programa. 

«¿Portes algun bitllet de 5 o 10 euros a la butxaca? Igual així baixa a contestar-te», li ha dit la presentadora a un reporter que estava fent guàrdia a la casa de Kiko. Aquest simple comentari ha provocat que Rafa s’hagi aixecat de la seva cadira. «Que lleig, me’n vaig a berenar», ha dit el col·laborador mentre se n’anava. 

«¿T’has ofès, Rafa? Serà que no tinc raó, que no parla per diners», ha replicat Nuria davant el tertulià, que ha sortit en defensa del seu amic: «Kiko Rivera ha entrat en aquest plató més de cinc vegades de manera gratuïta. Ens ha donat molts minuts de glòria a tots de manera gratuïta». «Sempre per interès», ha apuntat Laura Fa. 

Notícies relacionades

Enmig d’aquest ambient carregat de tensió, Nuria no ha ocultat el seu enuig per l’exclusiva del fill de la cançonetista: «Entendràs que, en ocasions, els professionals ens sentim ofesos quan podem pensar que ens prenen el número. És la sensació que he tingut avui quan he llegit la revista». 

«Des que vaig saber que aquesta exclusiva havia de sortir ja estava emprenyada, perquè m’estimo l’Anabel. Ella no s’ha assegut aquí a parlar malament de Kiko. Si s’arriba a posicionar, ara estaria més sola que la una», ha recordat la conductora de ‘Sálvame’.

Temes:

Sálvame