Gols són amors

La passió d’una comensal de ‘First Dates’ per l’Atlètic de Madrid: «Em poseu amb un madridista i el meu pare no ho accepta»

Lidia també va explicar durant la seva visita a ‘First Dates’ que el seu gos es diu com l’entrenador de l’equip matalasser

La passió d’una comensal de ‘First Dates’ per l’Atlètic de Madrid: «Em poseu amb un madridista i el meu pare no ho accepta»

CUATRO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El futbol va jugar un paper protagonista a la cita de Lidia a ‘First Dates’. Al llarg de la seva visita al restaurant, aquesta estudiant d’educació infantil de 20 anys va tenir molt interès per conèixer de quin club era fanàtic Esteban, la seva cita, ja que va revelar que era una gran aficionada de l’Atlètic de Madrid, guanyador de l’últim campionat de LaLiga: «No veig futbol ni cap esport. M’agrada practicar-los tots però veure’ls m’avorreix moltíssim».

«A casa meva som molt de veure el partit. Es veuen tots els dissabtes o els diumenges. Som del ‘Cholo’ (Simeone) a mort. El meu gos es diu Cholo, així que... Encara bo que no m’heu posat amb un madridista perquè m’arribeu a posar un madridista i el meu pare no ho accepta», va dir la noia en un total davant les càmeres del format presentat per Carlos Sobera.

Notícies relacionades

Posteriorment, la veritat és que Lidia no en va tenir prou amb la resposta inicial d’Esteban, ja que va insistir en el seu afany i li va preguntar de nou per saber amb nitidesa quin era el seu equip predilecte. «Jo soc molt futbolera. Soc de l’Atleti. ¿I tu?», va dir ella. «Si he d’animar algun equip, al de la persona que em convidi a beure aquella nit», va contestar el noi.

Deixant a part aquest tema, d’altra banda, els dos van aprofitar la vetllada per conèixer-se una mica més a fons, tot i que, finalment, no van acabar d’encaixar. Malgrat disfrutar d’un distès sopar, tots dos no van voler tenir una segona cita per conèixer-se millor fora del restaurant de ‘First Dates’. «Com a parella, no ha sorgit l’espurna», va explicar Lidia abans de marxar.

Temes:

First dates