Vides diferents

L’opinió de Mauricio sobre la seva cita a ‘First Dates’: «No és salvatge, necessita una empenta»

Malgrat les diferències, els comensals van decidir continuar coneixent-se en una segona cita

L’opinió de Mauricio sobre la seva cita a ‘First Dates’: «No és salvatge, necessita una empenta»

CUATRO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’equip de càsting de ‘First Dates’ va reunir en la seva entrega d’aquest dimecres dos comensals amb estils de vida molt diferents. Mentre que Mauricio es presentava al ‘dating show’ com un aventurer nat i un apassionat de l’oceà, Carmen demostrava un perfil molt més tranquil per circumstàncies de la vida: «El meu marit era una bellíssima persona però només sabia treballar, mai agafava vacances».

Durant la vetllada, Mauricio no va tardar a compartir amb la seva cita més detalls sobre les seves aficions: «He volgut viatjar molt, buscar aventures». «He anat a l’Antàrtida, a buscar or a la Patagònia...», va assegurar el mecànic de barcos. Unes experiències que van cridar l’atenció de Carmen: «Té una vitalitat que m’ha motivat. No sé si m’hi atreviria, però potser sí que ho faria». 

Notícies relacionades

Just després va ser ella qui va revelar el que li agrada fer en el seu temps lliure: «M’he dedicat molt temps a treballar, però de ‘hobbies’ m’agrada viatjar i llegir». «¿T’agraden les aventures, de les de dormir en un sac o estar en una tenda de campanya?», li va preguntar Mauricio a l’empresària, que va respondre amb sinceritat: «Jo soc més de comoditat, però també m’adapto»

«No és salvatge, necessita una empenta. Però això l’hi puc donar», va confessar el participant en uns totals a càmera. Unes diferències sense importància que no van condicionar la decisió final, ja que tots dos van decidir continuar coneixent-se. «Tindria una segona cita. I una tercera, una quarta, una cinquena... Aniríem a la platja i faríem una copa de vi», va assegurar Mauricio. 

Temes:

First dates