No hi va haver ‘petó de pel·lícula’

Verónica para els peus a Enrique: «‘First dates’ el veuen la meva cap i el meu pare»

Malgrat que el va frenar, el comensal va aconseguir ‘robar-li’ un petó per a sorpresa de la concursant d’Algesires

Verónica para els peus a Enrique: «‘First dates’ el veuen la meva cap i el meu pare»

CUATRO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El restaurant de ‘First dates’ continua ajudant a trobar l’amor a comensals amb històries bastant peculiars. Aquest és el cas d’Enrique, un barber sevillà de 31 anys, que va arribar al restaurant explicant quin és el sobrenom que li han posat al seu poble: «Em coneixien pel meu cotxe, un Opel Tigra, i em vaig quedar amb ‘el Tigra’. Encara bo que no tenia un Corsa...».

Després d’assegurar que buscava «una noia que m’entri pels ulls, que sigui amable i gens antipàtica», Enrique va saber que soparia amb Verónica, una esticista d’Algesires de 26 anys, que va tenir una molt bona primera impressió de la seva cita en el programa de Cuatro: «Quan he entrat, per culpa dels nervis, no he pogut ni veure-li la cara. Quan m’he assegut, sí, i físicament està bé».

Notícies relacionades

Una vegada que es van asseure a la taula, el cert és que tots dos van aprofitar la vetllada per conèixer-se una mica més a fons, parlant en la seva conversa de diversos temes com el de les seves exparelles o del tipus de persona que estaven buscant. «Busco fidelitat i passar-m’ho bé. Vull algú que em faci feliç i que em faci riure», va dir la noia.

Després de passar pel fotomaton del restaurant, els dos comensals van prendre les postres al reservat, lloc on Verónica va negar un ‘petó de pel·lícula’ a Enrique després que sortís en una de les boles que hi havia en un dels jocs: «No te’l faig perquè aquest programa el veuen el meu pare i la meva cap».