Abans de la final a Madrid

Lara Álvarez es proposa no plorar en el tancament de la Palapa però s’acaba trencant amb una frase clau

La presentadora des de l’illa de ‘Supervivientes’ es va acomiadar per setè any consecutiu dels espectadors i l’equip a Hondures

Lara Álvarez es proposa no plorar en el tancament de la Palapa però s’acaba trencant amb una frase clau
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Com cada any quan arriba el final de l’edició, Lara Álvarez va tancar la Palapa, el set des d’on els concursants es reuneixen per a les gales dels dijous per parlar dels moments de la setmana i nominar. La presentadora va anunciar que en aquesta ocasió no volia plorar a l’acomiadar-se, no obstant, finalment no va poder contenir l’emoció.

«Avui no ploraré, Jorge, avui vull somriure per mostrar l’orgull que sento al formar part d’aquesta família inigualable i l’agraïment profund que tinc a les persones que després de set anys m’han tornat a permetre ser part d’aquest programa, d’aquest concurs que canvia vides», va començar dient.

Visiblement emocionada, la presentadora des de l’illa continuava: «Sí, les canvia, és clar que les canvia. Que els ho preguntin als nostres supervivents que van agafar un vol fa tres mesos rumb a aquests illots que els esperaven amb l’aventura de les seves vides». «Un regal, un veritable regal, perquè malgrat les condicions duríssimes de gana, mosquits, convivència, debilitat física i mental, han trobat la connexió, el valorar, la superació, el tornar a la part més bàsica i més essencial i recuperar aquest jo que tant ens entossudim a ignorar», va reflexionar.

Notícies relacionades

«Sí, canvia vides, canvia la vida de tot el nostre equip meravellós, que se separa tres mesos dels seus familiars i dels seus éssers estimats», va dir. Va ser al fer referència als familiars quan se li van entelar els ulls. «S’entreguen en cos i ànima a aquest programa, a aquesta aventura que vosaltres des de casa viviu com si fossiu aquí», va afegir amb la veu trencada.

«I en aquelles quatre hores de concurs, tot té sentit. Perquè audiència, equip, i supervivents, ens tornem un. Un que durant aquests tres mesos d’aventura, ha decidit que aquest concurs li canviï el dia, o li canviï la vida», va concloure.