Xarxes socials

La felicitació de Christian Gálvez a Pablo Díaz després de guanyar el pot de ‘Pasapalabra’

El presentador també va enviar un missatge privat al músic després de completar el ‘Rosco’ del concurs que va presentar

La felicitació de Christian Gálvez a Pablo Díaz després de guanyar el pot de ‘Pasapalabra’

ATRESMEDIA TELEVISIÓN / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

Pablo Díaz continua rebent felicitacions després de guanyar aquest dijous passat el pot de 1.828.000 euros de ‘Pasapalabra’. Una de les més sonades ha sigut la de Christian Gálvez, presentador del concurs durant la seva etapa a Telecinco (2007-2020), que va comentar la publicació que el músic va penjar al seu perfil d’Instagram després de completar el ‘Rosco’ amb diverses emoticones d’aplaudiments.

Aquest no ha sigut l’únic gest que Gálvez madrileny ha tingut amb Pablo Díaz en les últimes hores. En declaracions al portal Ecoteuve, el músic de Tenerife també va revelar que el comunicador també li ha escrit per privat per donar-li l’enhorabona per la seva gesta a ‘Pasapalabra’: «Li tinc molt respecte i molta estima, també el considero un amic. M’ha felicitat pel pot i li vull enviar una abraçada enorme perquè també vaig viure moltes experiències amb ell».

Aquest detall també s’ha fet públic després de sab-sere que Christian Gálvez tornarà a Telecinco per competir contra ‘Pasapalabra’. Com va informar en exclusiva YOTELE, el presentador es posarà al capdavant d’‘Alta tensión’, mític concurs que Mediaset recuperarà en els pròxims mesos després d’adquirir els seus drets.

Notícies relacionades

Segons la informació a la qual ha tingut accés aquest portal en exclusiva, les gravacions començaran en els pròxims dies i les emissions aquest estiu, previsiblement poc després que acabin els partits de l’Eurocopa i la graella de Telecinco recuperi per complet la normalitat.

D’aquesta manera, Gálvez torna a Mediaset amb format propi després del cessament d’emissions de ‘Pasapalabra’ després de la sentència del Tribunal Suprem i del final d’‘El tirón’. El seu últim projecte en el grup audiovisual van ser les campanades de final d’any, retransmissió que va conduir amb Sandra Barneda des de Gran Canària. Actualment, presenta ‘De sábado en Cadena 100’, espai que ha renovat de cara a la temporada que ve a l’emissora de ràdio musical i que compaginarà amb el seu nou concurs.