Exclusiva YOTELE

Los Morancos, concursants confirmats de la novena edició de ‘Tu cara me suena’ a Antena 3

Els germans Jorge i César Cadaval tanquen per fi un acord per concursar en el ‘talent’ musical

Los Morancos, concursants confirmats de la novena edició de ‘Tu cara me suena’ a Antena 3
1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

La novena edició de ‘Tu cara me suena’ escalfa motors. L’exitós ‘talent’ musical d’Antena 3 produït per Gestmusic ja prepara la seva tornada de cara a la pròxima tardor, en la qual César i Jorge Cadaval (més coneguts com Los Morancos) seran concursants, segons ha conegut en exclusiva YOTELE. 

Els humoristes sevillans van tancar recentment un acord amb la productora, per la qual cosa la seva participació està tancada. Concursaran junts, com en el seu moment ho van fer altres parelles artístiques com Los ChunguitosGemeliers

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal en exclusiva, tant la cadena com la productora feia anys que volien comptar amb els germans Cadaval, però la seva atapeïda agenda ho havia impedit fins ara, tret d’alguna participació puntual. L’actuació de Jorge Cadaval imitant Isabel Pantoja, va ser una de les més recordades en la història del format.

Los Morancos són els primers concursants confirmats en la tornada de ‘Tu cara me suena’ sense comptar amb Ana Mena, a la qual es va confirmar en la vuitena edició, quan Àngel Llácer li va oferir un contracte amb què acceptava convertir-se en participant després de tres visites a l’espai en qualitat de convidada.

D’aquesta manera, Antena 3 es prepara per a la tornada a la graella de la seva joia de la corona, un dels seus concursos de gran format que més alegries li ha donat des de fa vuit temporades, en les quals ha demostrat que es manté incombustible, liderant en la pràctica totalitat de les seves emissions i acaparant el gruix de la conversa social el dia d’emissió.

Notícies relacionades

En un any complicat, el programa va fer una mitjana de més de 2,5 milions d’espectadors en la seva temporada vuit amb un 18,6% de quota de pantalla. Es va estrenar el gener del 2020 amb gairebé 3,2 milions i un 22,6% i després de l’aturada per la Covid des del 20 de març, el programa va tornar el 29 de novembre la nit dels diumenges.

La final es va celebrar el 8 de gener del 2021, gairebé un any després de l’arrencada de l’edició, i va congregar gairebé 3,4 milions d’espectadors amb un 24,6% de ‘share’, amb el programa de tancament de temporada més vist de les últimes tres edicions.