Se sincera

Almeida, a ‘El programa de Ana Rosa’: «He despertat un interès en les dones que no suposava que tingués»

El magazín matinal de Telecinco ha passat 24 hores amb l’alcalde de Madrid

Almeida, a ‘El programa de Ana Rosa’: «He despertat un interès en les dones que no suposava que tingués»
1
Es llegeix en minuts

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha passat un dia amb un equip d’‘El programa de Ana Rosa’ per mostrar com és la seva jornada laboral. El polític del PP va rebre el periodista Álvaro López a primera hora del matí a les portes del seu apartament, ubicat a prop de l’estadi Bernabéu. «Visc al mateix barri on he viscut tota la meva vida», va explicar davant les càmeres. 

Durant el reportatge, Almeida va portar amb moto el redactor i va confessar que alguna vegada ha fet «alguna martingala» amb el seu vehicle: «L’altre dia, no ho nego. ¡Encara bo que no hi havia Policia Municipal!». La primera parada va ser el Palau de Cibeles. Allà va presentar el seu entrenador personal i va ensenyar l’interior del seu despatx; a més, va revelar el ritual que segueix quan es posa nerviós: «Agafo una pilota i em poso a caminar d’un costat a l’altre»

Un dels moments més incòmodes de la gravació es va produir al carrer, després que un home cridés des de l’interior del seu cotxe: »¡Corrupte!». Almeida va esquivar aquest atac com va poder i sense donar-li més importància: «De vegades et diuen alguna cosa desagradable». «Estava desitjant que algun em digués ‘corrupte’ o ‘cara polla’ per recuperar l’essència inicial», va fer broma.

Notícies relacionades

Després que l’alcalde atengués alguns compromisos que figuraven a la seva agenda, el reporter de Telecinco li va llegir alguns titulars sobre les imputacions de rostres del PP com Cifuentes o Esperanza Aguirre. «Lluny de la presumpció d’innocència, ¿no sent una mica de pena?», li va preguntar. «Per descomptat que no m’agrada. No soc hipòcrita i no li dic a la gent que ni em va ni em ve», es va limitar a respondre Almeida.

A última hora de la tarda, mentre prenia alguna cosa a la terrassa d’un bar, el protagonista del reportatge va confessar què és el que li agrada de l’esquerra: »Acostumen a connectar millor amb la gent». Pel que fa al terreny sentimental, va reconèixer que prefereix lligar seguint «el mètode tradicional» en lloc d’utilitzar aplicacions com Tinder. Almeida, que va estar temptat per participar a ‘First dates’, es va prendre amb humor l’interès que suscita la seva vida amorosa. «He despertat un interès en les dones que no suposava que tingués», va assegurar. 

Temes:

Telecinco