A partir de dilluns que ve

’Cuatro al día’ es renova amb set noves seccions i el fitxatge de Boro Barber

El periodista fa el salt d’‘En el punto de mira’ al magazín diari de Cuatro per incorporar-se al seu equip de reporters

’Cuatro al día’ es renova amb set noves seccions i el fitxatge de Boro Barber
1
Es llegeix en minuts

‘Cuatro al día’ es reforma a partir de dilluns que ve amb novetats importants. El magazín diari presentat per Joaquín Prat introdueix set noves seccions i fitxa Boro Barber, l’actual reporter d’‘En el punto de mira’, que conduirà ‘El cazajetas’, segons ha anunciat Mediaset en una nota de premsa.

En aquesta secció, el periodista tindrà com a missió detectar i denunciar aquelles persones anònimes i càrrecs públics i privats que porten a terme accions reprovables per al seu propi benefici. Aquells que han decidit saltar-se els torns de vacunació determinats per les autoritats, els que viatgen amb permisos falsos, estafadors professionals, entre d’altres, es convertiran en l’objectiu del nou col·laborador del format d’Unicorn Content (‘El programa de AR’, ‘Ya es mediodía’, ‘En el punto de mira’).

Denúncia social, ciència, nutrició, consum, humor i curiositats seran les temàtiques de les altres sis noves seccions que estrenarà a partir de la setmana vinent a ‘Cuatro al día’, que incrementarà també les seves emissions en directe amb el dron del programa per ampliar la cobertura de les notícies sobre el terreny.

Les altres seccions noves de ‘Cuatro al día’

-‘Al descubierto’: de la mà de diferents experts i divulgadors, el programa mirarà de donar llum i revelar detalls curiosos sobre els grans desafiaments i avenços en l’àmbit de la ciència i l’experimentació.

-‘L’ull de Santi’: Santi Villas abordarà des del seu particular punt de vista, caracteritzat per la ironia, els temes més destacats de l’actualitat.

-‘Cómo como’: de la mà de diferents experts en nutrició i tecnòlegs d’aliments, el programa mirarà de resoldre dubtes i donarà diferents claus sobre hàbits d’alimentació saludables.

-’Tu energía al día’: l’expert en qüestions sobre energia Jorge Morales de Labra proporcionarà una sèrie de claus i consells per aconseguir un estalvi en el consum energètic del dia a dia.

Notícies relacionades

-‘Body Shock’: personatges amb trets curiosos o peculiars que vulguin relatar la seva història seran els protagonistes d’aquesta secció.

-‘La semana de...’: les notícies més destacades de la setmana seran abordades en clau d’humor per uns quants joves monologuistes.

Temes:

Cuatro