Impactant

‘Sálvame’ revela els tres motius pels quals Rocío Flores decideix trencar el seu silenci en un documental

La filla de Rocío Jurado protagonitza una sèrie documental en la qual per fi comparteix la seva versió de la història

‘Sálvame’ revela els tres motius pels quals Rocío Flores decideix trencar el seu silenci en un documental
1
Es llegeix en minuts

‘Rocío, explicar la verdad para seguir viva’, que s’estrenarà el pròxim diumenge en el ‘prime time’ de Telecinco, ha provocat un autèntic terratrèmol a ’Sálvame’ i en la resta de programes de la casa, que li estan dedicant gran part dels seus continguts al documental amb el qual Rocío Carrasco parlarà de la seva història després de més de 20 anys de silenci. 

Durant la tarda ahir, el programa de Jorge Javier Vázquez va donar resposta a la gran incògnita que girava entorn de la sèrie documental: ¿Quins són els motius pels quals la filla de Rocío Jurado ha decidit fer per fi un pas al capdavant? Una pregunta a què la direcció de ‘Sálvame’ va respondre amb tres esclaridores frases que eren a l’interior d’una capsa

Notícies relacionades

La primera d’elles va deixar impactats a tots els col·laboradors: «Aquesta història comença el dia en què Rocío Carrasco no va morir». Més forta encara va ser la segona frase, que va deixar petrificat el presentador i els seus companys: «Hi va haver un dia no gaire llunyà en què Rocío Carrasco va intentar treure’s la vida. No va poder suportar un dia més la pressió mediàtica i el maltractament del seu exmarit i, després d’anys de pensaments persistents de voler matar-se, va decidir fer-ho».

Jorge Javier va revelar la tercera clau en ‘Sálvame tomate’, durant una connexió en directe amb Antonio David Flores. «Dies després, mentre es manté ingressada a l’hospital, Rocío Carrasco Mohedano, filla de la cantant Rocío Jurado i el boxejador Pedro Carrasco, pren la decisió de parlar per continuar vivint. I la seva història fa gelar la sang», va llegir el comunicador.  

Temes:

Sálvame