A ‘Late Motiv’

L’al·legat de Buenafuente després de la sortida d’Iglesias del Govern: «Ho veus en una sèrie i no t’ho creus»

El presentador va voler dedicar els minuts inicials de l’última entrega del programa de Movistar+ a analitzar els últims moviments polítics

L’al·legat de Buenafuente després de la sortida d’Iglesias del Govern: «Ho veus en una sèrie i no t’ho creus»
1
Es llegeix en minuts

Andreu Buenafuente va voler fer balanç en l’última entrega de ‘Late Motiv’ dels canvis inesperats que estan succeint en la política espanyola. En el seu habitual monòleg a l’inici del programa, el còmic va aprofitar per analitzar amb humor el succeït en les últimes jornades en els diferents partits i llançar algun dard a alguns dels seus líders

El presentador va situar els espectadors per començar el seu discurs: «Després de la moció de censura a Múrcia, d’Ayuso convocant eleccions per sorpresa, que la Justícia parés aquestes eleccions, que la moció de censura a Múrcia al final no prosperés, que Ciutadans denunciés la compra de diputats trànsfugues i que finalment la Justícia digués que sí que hi ha eleccions, hi ha hagut un altre gir de guió. Pablo Iglesias abandona el Govern i es presenta a les eleccions de Madrid», va afegir.

Notícies relacionades

L’humorista va resumir el que suposa per a ell aquesta decisió del que ha sigut fins ara vicepresident segon: «És el típic que veus en una sèrie i dius que no és creïble. Massa girs de guió», va sentenciar. «Pablo li diu: ’se m’ha ocorregut això, però si tu m’ho demanes em quedo’. Pedro li contesta: ’Tu ves-te’n, ells et necessiten més que jo. És el teu moment’», va afegir recreant un suposat diàleg entre el de Podem i el President del Govern.

Per finalitzar la seva recopilació de fets el català també va voler parlar de la situació de Ciutadans. Buenafuente va tractar amb humor l’assumpte:  «Ciutadans no està bé. Això es veu, es nota, s’olora». «A més, Toni Cantó ha dimitit. Diu que pot tornar a ser actor, bé, com ara», va afegir sobre la sortida del partit del valencià.