Des de ‘El intermedio’

Wyoming llança un dard a Pablo Iglesias: «De vegades s’oblida que és en el Govern»

El presentador de La Sexta ha reaccionat a les polèmiques declaracions del polític sobre la democràcia a Espanya

Wyoming llança un dard a Pablo Iglesias: «De vegades s’oblida que és en el Govern»
1
Es llegeix en minuts

Les polèmiques declaracions de Pablo Iglesias sobre la democràcia espanyola estan fent parlar molt durant les últimes hores. «No hi ha una situació de plena normalitat política i democràtica a Espanya quan, dels líders dels dos partits que governen a Catalunya, un és a la presó i l’altre, a Brussel·les», va afirmar el vicepresident del Govern en una entrevista per al diari Ara. 

Com era d’esperar, les paraules d’Iglesias aquest matí han provocat la reacció d’Ana Rosa Quintana, que ha demanat fins i tot la dimissió del polític: «Si ets vicepresident d’aquest Govern i penses el que has dit has de marxar, per decència». Però no només la presentadora de Telecinco ha criticat aquestes declaracions. Des de ‘El intermedio’, El Gran Wyoming també ha criticat l’actitud d’Iglesias.

Notícies relacionades

El presentador de La Sexta no va ocultar la seva sorpresa en vista de les declaracions del líder d’Unides Podem: «Segons Pablo Iglesias, no hi ha normalitat democràtica a Espanya. És molt sorprenent, més que res, perquè ho diu el vicepresident d’un Govern elegit democràticament». 

«De vegades Pablo Iglesias s’oblida que és en el Govern», va apuntar Wyoming abans de llançar-li un altre dard al polític de la formació morada: «És normal que es faci un embolic, perquè es passa la meitat del temps sent líder de l’oposició». 

Temes:

El Intermedio